2009. április 26., vasárnap

Valami Sony CD játszó

Aztán ezt követően jött egy Sony CD játszó. Hát már nem tudom a típusát. A legolcsóbb alaptípus volt. Nem is volt túl jó hangja, azt már akkor is éreztem az AKG-t meg végképp nem tudta kihajtani a füleskimenete.  De arra emlékszem, hogy jó barátom, Gergő anno egy Technincs alap CD játszót vett, a kettő között talán pár ezer forint különbség lehetett és a két CD játszót a már nevezett Sanyo music center és némi szinte szakadt peremű Videoton elé bekötve jól meg lehetett állapítani melyik is szól. Ez akkoriban igen fura volt nekem miért van így.

Meg még ekkoriban volt, hogy Gergő barátom szüleinek birtokában lévő kicsi Orion hifit is bevontuk a tesztbe és egyszer még a Preludium hangfalait és elhoztuk hozzánk, és ott párosítottuk a Sanyo-val, meg az Orion-al, meg a CD játszókkal. A hangfalak székeken voltak és alig egy méterről hallgattuk őket, de már volt olyan felvétel, ami muatott valami teret. Asszem valami Michael Jackson lemez volt, azon úgyis tuti sok effekt van mindig, nagyot nem tévedhetek :) Tiszta szeánsz...

Aztán neki lett Technics rádióerősítője is és fényévekre elhúzott tőlem, legalábbis úgy éreztem. Mellesleg vele egyszer majdnem összevesztünk egy a majálison lövöldében levadászott fülhallgatón. Na de az aztán tényleg régen volt :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése